' BORONIC ACIDS IN SACCHARIDE RECOGNITION - TONY D. JAMES, MARCUS D. PHILLIPS, AND SEIJI SHINKAI

Livraria da Física

TeleFONES
Loja virtual
3936 3413
Editora
ESCRITÓRIO (11) 3459 4323 OU 3459 4324 ou 3459 4326
Seu carrinho
  • Busca avançada

Física

BORONIC ACIDS IN SACCHARIDE RECOGNITION
TONY D. JAMES, MARCUS D. PHILLIPS, AND SEIJI SHINKAI
Quantidade limitada no estoque. Envio imediato.
Editora RS.C
Área QUÍMICA
Idioma Inglês
Número de páginas 174
Edição 2006
ISBN 0854045376
EAN 9780854045372
The desire to quantify the presence of analytes within diverse physiological, environmental and industrial systems has led to the development of many novel detection methods. In this arena, saccharide analysis has exploited the pair-wise interaction between boronic acids and saccharides. Boronic Acids in Saccharide Recognition provides a comprehensive review and critical analysis of the current developments in this field. It also assesses the potential of this innovative approach, outlining future lines of research and possible applications.

Topics include: the molecular recognition of saccharides, the complexation of boronic acids with saccharides, fluorescent sensors and the modular construct of fluorescent sensors, further sensory systems for saccharide recognition and an extensive bibliography.

This high level book is ideal for researchers both academic and industrial who require a comprehensive overview of the subject.
Nosso preço: R$ 120,00
ATENÇÃO: Os pedidos deste catálogo estão sujeitos a alteração sem prévia comunicação. Os pedidos ficam condicionados a disponibilidade do nosso estoque e de nossos fornecedores (editoras e distribuidores). Esclarecemos aos consumidores que, por não sermos vendedores no atacado, pedidos que possuam mais de um item do mesmo produto, poderão sofrer alteração no prazo de entrega se a quantidade de produtos solicitados for maior do que a quantidade disponível em nosso estoque, para não ter dúvidas sobre quantidades, consulte antes por e-mail (vendas@livrariadafisica.com.br)